KREPÅ INIS UGDYTINIAMS

MAŽIEJI MŪSŲ AUKLĖTINIAI SU TRENERIU ROKU DANIELIUMI PRIEŠAKYJE TELŠIUOSE TAPO DIDŽIOJO KREPŠINIO DALIMI

Mūsų mažiausieji auklėtiniai su treneriu Roku Danieliumi priešakyje, kurie lanko krepšinio treniruotes Telšių mieste gavo neeilinę galimybę – tapti profesionalių krepšinio rungtynių dalimi. Mūsų vaikai kartu su Telšių krepšinio klubo krepšininkais žengė kartu ant parketo, kur palydėjo vyrus į kovą, kartu atliko Lietuvos Respublikos himną bei sušuko šūkį.

Įspūdinga patirtis bei didžiulė motyvacija, tokiomis priemonėmis siekiame vaikus nuo mažų dienų pratinti prie rungtynių šurmulio bei dar labiau motyvuoti tiek vaikus, tiek tėvelius, juk, kai matai savo tikslą labai arti gerokai lengviau jo siekti. Su vaikais ant parketo kartu žengė ir mūsų talismanas, vaikų džiaugsmas liūtas AKiMas, tai vaikams suteikė dar daugiau drąsos, o jos tikrai reikėjo. Tokio pobūdžio renginių Telšių mieste organizuosime vis daugiau bei įtrauksime vis didesnę bendruomenės dalį.
Telšių miesto darželiuose krepšinio treniruotes Aukštaitijos krepšinio mokykla vykdo jau pusmetį, tai dar vienas miestas, kuriame sėkmingai įrodinėjame, kad galime siekti svajonių kartu.

Raskite mus https://www.facebook.com/AUKSTAITIJOSKM